Prizma d.o.o | Latkova vas 51a, 3312 PREBOLD

Električna kolesa
možnost nakupa na obroke

Top komponente za najboljše izkušnje

MTB VILICA EXT ERA V2 – 170mm

1.850,00 

Ni na zalogi

Šifra: EXTERA Kategorija:

Opis

– HS3, hibridna tuljava in zračna vzmet: z 2 nastavljivima pozitivnima zračnima komorama in negativno komoro velike prostornine
– Nova zasnova krone: kovan AL 7050 T6 za znatno povečanje togosti
– Kartuša velike prostornine z batom Ø22 mm, izdelano vezje za ločevanje udarnega in odbojnega toka olja
– HDRV edinstven sistem kompresijskih ventilov Ø24 mm bata
– IFP rezervoar Ø24 mm bat
– Dropout 15QR Boost Torque Cap® združljiv (15×110 mm)
– 3-smerno nastavljiv, nizka in visoka hitrost udarca in odboja
– Sistem z nizkim trenjem glavne opornice: nov material DU puš iz naše WRC tehnologije v kombinaciji z namenskim oljem EXT
– Sistem z nizkim trenjem vložka in zračne vzmeti: inovativno plavajoče vodilo gredi v kombinaciji z lastniško prevleko EXT in superfinish kromirano gredjo.
– Funkcije in nadgradnje New Era V2

– Nova sredstva za zniževanje magnezija: lažja in optimizirana za obremenitev, izdelana s postopkom Thixomolding.
– Izboljšane naprave za končni hod za zračno kartušo HS3 za večjo zanesljivost in gladkost tudi v težkih pogojih vožnje
– Nova zasnova plavajoče osi: ločitev med dimenzijo pesta in poravnavo vilic za izboljšano občutljivost vilic.
– Za zmanjšanje hrupa ++ komore dopolnite izbočeno gumo in ploščo iz titana
– Nadgrajena površina DU s sistemom Radial Lubrification Pocket “RLP” in 3 rezervnimi kanali za izboljšanje učinka mazanja črpalke.

– Teža: 2275 g (29” 170 mm z neobrezano krmilno cevjo, osjo in mazivom)

Vzmetenje je del kompleksnega sistema, ki je povezan s kolesom in neposredno z voznikom.
Pri oblikovanju vilic ERA V2 smo ubrali nov pristop, pri čemer smo gledali na dinamično geometrijo, združili potrebe kolesa in kolesarja, da bi obema ponudili najboljše zmogljivosti.
Vilice ERA V2 uporabljajo našo hibridno zračno vzmet HS3. Dve pozitivni zračni komori delujeta z eno samoaktivirajočo negativno zračno komoro velike prostornine. V kombinaciji z blažilnim vložkom velike prostornine ta sistem ponuja neverjetne zmogljivosti prilagajanja in postavlja novo raven podpore v vzmetnih vilicah.
Era V2 uvaja funkcije in nadgradnje, katerih cilj je izboljšati izkušnjo, varnost in zmogljivost prejšnje proizvodnje.
V svojem bistvu ima Era V2 enako konfiguracijo, zaradi katere je Era postala slavna in cenjena: sistem HS3, krona brez razpok, odlična podpora pri srednjih gibih, odlična togost in zmogljivost. Vilice Era V2 pa imajo novo zasnovo z nižjo vsebnostjo magnezija, zaradi česar so lažje in optimizirane za obremenitev, kar omogoča poseben proizvodni proces, imenovan Thixomolding. Druge izboljšave so namenjene povečanju občutljivosti, gladkosti, mazanja in varnosti, kot so izboljšane naprave za končni hod za sistem HS3, guma za dolivanje in plošča iz titana, ki zmanjšuje hrup v komori ++, ali nova zasnova DU, ki zagotavlja boljše mazanje.
HS3 je osredotočen na podporo srednjega giba okoli dinamičnega položaja nagiba, hkrati pa ponuja neverjetno občutljivost in zaščito od spodaj. Zračno vzmet dopolnjuje integrirana vijačna vzmet, ki ustvarja drsno gibanje brez trenja, in zelo odzivna vilica, ki zagotavlja najboljši oprijem sprednje pnevmatike. Nova, patentirana oblika krone, ki povečuje togost v vseh smereh obremenitve in zagotavlja večjo natančnost vožnje.
Ogledali smo si vse, kar je zahtevalo rešitev z nizkim trenjem za izboljšanje gladkosti in občutljivosti, kar nas je pripeljalo do naše dediščine motošporta: Razvit v svetovnem prvenstvu v reliju, naš novi material DU puše, ki se uporablja v magnezijevem Lowerju, je dimenzioniran z določenimi tolerancami za vsak sklop vilic in deluje v harmoniji z našim namenskim oljem EXT ter zagotavlja ničelni oprijem in izjemno nizko trenje tudi v kombinaciji z visokimi bočnimi obremenitvami. . ERA V2 uporablja inovativno plavajoče notranje vodilo gredi v vložku blažilnika, ki uporablja gred Superfinish, ki zmanjša trenje na najnižjo možno raven.

ext era

Kartuša velike prostornine EXT uporablja bat z visokim pretokom za ustvarjanje nadzora nad vašim kolesom, ERA V2 je nadgradnja zmogljivosti za vaše kolo in vašo vožnjo. Kot vsi izdelki EXT, tudi ERA V2 ponuja popolnoma nastavljive vilice z uporabnim razponom dušenja za vsakega voznika in stil vožnje.
Naša nova kartuša predstavlja tudi novo zasnovo udarnega ventila (HDRV – ventil z visokim dinamičnim odzivom) z 2 različnima sklopoma podložk za srednje in visoke hitrosti ter notranjim vodenim batom s plavajočim batom v kombinaciji s potisnim ležajem po meri za izboljšanje hitrega odziva in vodenja. Koncept ERA želi biti brezkompromisna vilica pri implementaciji rešitve za ustvarjanje zmogljivosti in boljšega nadzora vožnje.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. preberi več

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri