ELEKTRIČNA KOLESA PRIZMA

Prizma d.o.o | Latkova vas 51a, 3312 PREBOLD | t. 03 700 13 10 - m. 051 61 18 67

Električna kolesa
možnost nakupa na obroke

Top komponente za najboljše izkušnje

Zastopstvo in prodaja Italijanske znamke kolesarskih oblačil

kolesarska oblačila
madbros freeride oblačila

Slopline / Madbros je italijansko podjetje, specializirano za oblikovanje in izdelavo prilagojenih tehničnih športnih oblačil, z lastnimi kolekcijami in oblačili po meri za kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, gravel, tek, triatlon, freeride MTB in za šport nasploh, na kateri koli ravni in v kateri koli disciplini. . Podjetje so leta 1998 v Lombardiji ustanovili mladi podjetniki, polni sredstev, idej in volje, z namenom zmanjšanja dobavne verige proizvajalec-kupec v oblačilnem sektorju z odpravo kakršnega koli posrednika. Slopline in Madbros je v kratkem času iz obrtniške resničnosti postal partner najpomembnejših blagovnih znamk kolesarskih oblačil, do te mere, da je lansiral lastno linijo tehničnih oblačil in se uveljavil kot ena večjih italijanskih blagovnih znamk športnih oblačil, sklenil partnerstva z mednarodno priznanimi športniki in športniki. ponudba za vse strastne športne izdelke, ki združujejo stil in udobje, z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter vedno pozorni na trende športne mode in mode za prosti čas.

kolesarska oblačila

Poseduje interni modelniški studio, kjer je možno ustvarjati športna oblačila neposredno iz idej. Tu se rojeva vsako novo tehnično oblačilo kolekcij Slopline in Madbros, z oblikovanjem tehnične skice, digitalnim modeliranjem, izdelavo vzorca oblačila in – ob koncu skrbne faze odpravljanja napak – izdelavo ničelnega oblačila. Nato po izdelavi popolne velikosti novo športno oblačilo zaupamo enemu od naših preizkuševalcev, ki ga med športom nosi in preizkusi na igrišču.

Grafični oblikovalci, umetniški direktorji in umetniki so tisti, ki izumljajo in oblikujejo edinstven in poseben dizajn naših oblačil za šport in prosti čas. Vsak dan razvijamo številne grafične projekte za personalizacijo oblačil za športne ekipe ali za naša oblačila, da zagotovimo in spoštujemo kratke roke za dostavo osnutkov, izdelavo blaga in končno dostavo.

Vsak dan natisne tisoč kosov oblačil za šport in prosti čas. V digitalnem območju deluje najsodobnejši strojni park s 4 risalniki za tiskanje na papir in tkanino, vključno z inovativnim MS JP4 EVO. Izdelamo lahko več kot 2000 linearnih metrov papirja na dan, za dobavo končnemu kupcu v razponu od 10 do 15 delovnih dni. V proizvodnem oddelku se papir z grafiko in barvami toplotno prenese na kakovostne tkanine za tehnična oblačila, zahvaljujoč skupno 4 sublimacijskim kalanderjem, ki omogočajo neprekinjen in rolni tisk.

Po tisku so oblačila za kolesarjenje, triatlon, gravel, e-bike in vse ostale športe podvržena končni obdelavi. Pakirni oddelek znotraj Slopline skrbi za izdelavo prototipov in malih prototipov, poleg dejavnosti 3 partnerskih pakirnih podjetij med najbolj veljavnimi na trgu. Strogi nadzor kakovosti v celotni dobavni verigi zagotavljajo zelo visoke standarde odličnosti končnih izdelkov.

Preberite neke od kategorij oblačila

Kolesarske majice

MTB Freeride majice

Kolesarske hlače

Freeride hlače

Puloverji

MTB FREERIDE jakne

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. preberi več

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri