Prizma d.o.o | Latkova vas 51a, 3312 PREBOLD

Električna kolesa
možnost nakupa na obroke

Top komponente za najboljše izkušnje

Izposoja električnih koles

Cena izposoje električnih koles:
Najem za 5 ur - 20€
Najem za 1 dan - 40€
Najem za 3 dni - 110€
Najem za 7 dni - 200€

Cene so v EUR in vključujejo 22 % DDV. Cene so informativne in se lahko spreminjajo. Izposojena oprema se plača vnaprej. V primeru zamude, se doplača razlika po ceniku.

Prosimo vas, da se za izposojo električnega kolesa dogovorite v naprej prek telefona:
03 700 13 10 ali 051 803 871, ali elektronske pošte na naslov [email protected] / [email protected] V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme.

Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo.

Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.

Izposojena oprema ni zavarovana. Eventuelne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme.

V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.

Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.

V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku.

V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 7 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena.

Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.

Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.

Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu opreme in uporabo le teh za namene statistične obdelave. Izposojevalec pa se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

izposoja električnih koles

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. preberi več

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri