ELEKTRIČNA KOLESA PRIZMA

Prizma d.o.o | Latkova vas 51a, 3312 PREBOLD | t. 03 700 13 10 - m. 051 61 18 67

Električna kolesa
možnost nakupa na obroke

Top komponente za najboljše izkušnje

DAMIL COMPONENTS Pesta in Obroči

Italijanski proizvajalec pest in koles Damil Components je predstavil nov niz visoko zmogljivih strojno obdelanih aluminijastih pest za cestna in gorska kolesa, ki obljubljajo modularno zasnovo, ki jo je mogoče prilagoditi skoraj vsakemu pogonu na trgu. Poleg tega Damil poleg lastne proizvodnje pest svoje komponente vgrajuje tudi v cenovno ugodne kolesne dvojice iz ogljika in zlitine v sodelovanju z zaupanja vrednimi proizvajalci platišč.

Podjetje Damil Components je bilo ustanovljeno leta 2015 iz pogodbene obdelovalne delavnice Andree Repele v severni Italiji. Dolgoletni gorski kolesar z več kot dvema desetletjema izkušenj s CNC obdelavo delov v kolesarski industriji in izven nje, si je zamislil novo generacijo vrhunskih, natančno izdelanih, trdih in gladkih kotalnih italijanskih pest za kolesa. Damil, ki ponuja pesta, ki ustrezajo skoraj vsaki uporabi na cestah in poteh, proizvaja vse dele svojih pest, razen ležajev, v bližini Vicenze v severni Italiji, zahodno od Benetk.

damil components
damil components

Ne glede na to, ali iščete DH, XC, gramozna ali cestna vozlišča, imajo vsi isto konstrukcijo – izdelani so iz aluminija 7075 za lahke in trde zmogljivosti.
Vsa pesta uporabljajo posebne navojne osi za vsak premer in razmik med osi in imajo notranje distančnike osi iz zlitine, ki se raztezajo od ležaja do ležaja in ležaja do konca, da zagotovijo natančno poravnavo ležaja in obremenitev za dolgo in gladko vrtenje življenje. (Ni zamenljivih zaključkov brez orodja, za katere pravijo, da skrajšajo zmogljivost in življenjsko dobo ležaja.)

Vklop je s štirimi dvozobnimi zapestnicami, ki se vse hkrati zaskočijo v 60-zobni zaskočni obroč za razmeroma hiter, a zelo varen prenos moči.

Trenutna gorska pesta so na voljo z lepo obdelanimi nosilci diskov s 6 vijaki in bodisi tradicionalnimi prirobnicami pesta za napere J-upogiba ali posebnimi školjkami pesta z ravnim vlečenjem. Razmišljajo o možnosti za centralna MTB vozlišča, če bo povpraševanje. Seveda so na voljo različne širine ohišja pesta in razmiki med osi za standardna pesta, pesta Boost in DH. Za komplet Boost straightpull MTB pest je zahtevana teža 438 g (155 g spredaj, 283 g zadaj).Vsa pesta so na voljo v desetih eloksiranih barvah: roza, fuscia, rdeča, rumena, oranžna, zlata, zelena, modra, srebrna in črna.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. preberi več

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri