ELEKTRIČNA KOLESA PRIZMA

Prizma d.o.o | Latkova vas 51a, 3312 PREBOLD | t. 03 700 13 10 - m. 051 61 18 67

Električna kolesa
možnost nakupa na obroke

Top komponente za najboljše izkušnje

BCA High tech performance zavore

High Tech BCA Performance je italijanska blagovna znamka, ki je uspešna zaradi jahačevih izdelkov in izdelkov, povezanih z elevoto livello technologico in grande cura nei dettaglio. L’azienda nasce da tempo come progettista e terzista nel settore motociclistico e ormai da anni anche nel settore gorsko kolo.

V zadnjem času BCA predstavlja več prototipov in variant diska, ki omogočajo vgradnjo tudi za pesta, opremljena s sistemom središčnice, pri čemer ohranjajo enake tehnične lastnosti in estetske podrobnosti.
Za rotorje je značilna dvodelna, a ne lebdeča struktura, ki so nastali iz skrbnega in dolgega procesa razvoja, da bi ohranili nizko težo. Dvodelni konstrukcijski sistem vam omogoča maksimalno odvajanje toplote z uporabo visokega odvajanja toplote aluminija (v primerjavi z jeklom). Ko smo že pri teži, teža različice s premerom 203 mm je 183 g, kar je zelo ugleden rezultat.
Za strukturo diska začnemo s ploščo iz aluminijeve zlitine 6082 Anticorodal 100, razen zavornega koloteka. Na fotografijah lahko vidite značilno šesterokotno konstrukcijo s 6 naperami za čim večjo togost konstrukcije. Za razliko od pajka diskov manjšega premera za disk s premerom 203 mm, so napere združene skupaj tudi na priključku pesta.
Ste opazili barvo pajka? BCA se odločila za kompleksen postopek eloksiranja. Dve barvi, pomešani s samim postopkom, naredita vsak disk edinstven in ga ni mogoče ponoviti. Povezava zavorne plošče poteka preko 6 čvrstih zakovic. Previden pogled vam omogoča, da vidite, kako posebno in zelo dobro ohranjena steza sama. Najmanjša debelina je 2,1 mm v primerjavi s klasičnimi 1,8-1,9 mm na trgu.

Zavorna površina je prepredena z diskontinuiranimi segmenti z očitno zmanjšano debelino obdelave izpuhov in rebrov. Območja zmanjšane debeline ne pridejo v stik z blazinicami, ampak iz zelo specifičnega tehničnega razloga: najprej črna barva, pridobljena s kataforezo, jim omogoča, da prenesejo visoke temperature med zaviranjem. Zgornja rebra dajejo strukturi večjo togost in izboljšajo proces hlajenja. Utori delujejo kot rezila, ki nenehno osvetljujejo površino blazinic

BCA Performance postavlja in razpolaga z različnimi merili, ki vključujejo tako premer kot debelino. Razpoložljive različice so 160, 180 in 203 mm in so izdelane z zgoraj navedeno debelino 2,1 mm. Tem različicam sta dodani dve s povečano debelino zavornega koloteka posebej za premer 203 mm z možnostjo 2,5 mm in možnostjo 3 mm. Za uporabo zadnje debeline, 3 mm, je treba uporabiti adapter, ki ga vstavite med dve lupini, ki sestavljata zavorno čeljust, da ju odmaknete in zagotovite zadosten razmik med bati.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. preberi več

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri